Bra hämtmat

Min man har sitt kontor i Filmhuset på Gärdet i Stockholm. Där finns en lunchrestaurang som drivs av Roger Wehlin, Robert Söderström och Andreas Forsman.  Häromdagen hade min man med sig en matlåda med vegetarisk lasagne hem till mig, som han ville att jag skulle prova. Jag är väldigt petig och noga med vad jag äter och vill inte ha en massa onödiga tillsatser och industriella ingredienser i min mat. Den ska vara så “ren” som möjligt. Lite skeptisk var jag till att äta en låda med färdig mat. Det är inget som jag brukar göra. Men oj vad positivt överraskad jag blev 🙂 Det smakade verkligen gott och mycket. När jag läste innehållsförteckningen (ett måste) hittade jag inget konstigt alls, bara riktig mat. Låter ganska självklart men med boken “Saltad nota” av Mats-Eric Nilsson i huvudet (den handlar om matfusket på våra krogar) så verkar det som om “alla” fuskar för att spara in på dyra råvaror.  De här killarna lagar riktig mat med mycket smak av kryddor och örter.

De driver också Munkbrons Mat och kaffe där de säljer matlådorna som de har producerat på Filmhuset.

Nästa gång hoppas jag min man kommer hem med deras skärgårdsgryta 🙂

Är du intresserad hittar du mer info på: www.filmbarbistro.se och www.matochkaffe.se 

IMG_1390

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *