Sista-minuten-tips till midsommar

Här kommer ett litet sista-minuten- tips till dig som kanske inte riktigt vet exakt vad du ska äta
till midsommar.
Den här kalla eller varma potatissalladen går snabbt och lätt att göra och passar till det mesta, tycker jag.

Jag köpte 1 kg fast ekologisk potatis och skalade den och la ut potatisarna på en plåt med bakplåtspapper på.
Sedan ringlade jag över olivolja och saltade med örtsalt och lite flingsalt. In med potatisarna i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter. Jag låter potatisarna få lite färg.
Lägg upp bladspenat på ett stort uppläggningsfat och skär sedan potatisarna i halvor eller mindre bitar och lägg de över bädden av spenat. Jag kokade även lite rödbetor och la till potatissalladen. Det kan uteslutas om man tycker det tar för lång tid att koka rödbetor. Sedan strödde jag fetaost över allt. Det kan också uteslutas om man vill göra den vegansk.

Den är lika god dagen efter.

Vill ni även göra en god rawfood tårta kan jag rekommendera den här som jag har lagt upp tidigare här på bloggen men som verkligen är en favorit i repris.

Klicka på länken för att komma till receptet.

http://kroppochkost.se/?p=2630

Önskar er en riktigt skön midsommarhelg och hoppas solen skiner på er.

Må bäst//Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *