Jag gillar inte vintertid.

Klockan är tillbakaställd 1 timme och det är officiellt vintertid.
Vad tycker ni om det här med vinter- och sommartid? Personligen skulle jag gärna se att vi hoppade över det och alltid hade “sommartid”. Jag har lite svårt för att det, som idag, blir mörkt strax efter kl 16. Men jag misstänker att det är våra politiker som ska ta det beslutet om att skrota vintertiden och då ska säkert alla partier vara överens och det brukar ju inte hända så ofta.

Nåja det har iallafall varit en helt fantastiskt vacker och solig dag idag och jag passar alltid på att vara ute så mycket som möjligt när det är ljust. Så det blev en låång powerwalk efter mitt morgonkaffe. Jag var nog ute och gick i ca 1 tim och 40 minuter. Tog inte med mobilen utan lät kroppen, orken och stegen styra idag.

Väl hemma blev det en supergod och krämig grön “glass”. Idag använde jag matberedaren och kastade i 3 små frysta bananer, 1 handfull med bladspenat, myntablad, 1 msk vetegräs, 1 msk chlorella, 1/2 avokad och en skvätt med vatten/havremjölk (50/50).

img_4765

Toppade den med bipollen och några pistagenötter och jag älskar Ernst citat som står på skålen.

Dagens lunch blev en veganvänlig tallrik full med godsaker. Mycket råa grönsaker måste jag alltid ha som en bas, sedan blev det picklad ingefära, surkål (bra för tarmfloran), kikärtor, rostade hasselnötter, avokad och en ekologisk tofu med smak av curry och mango.
Den är supergod men jag har bara hittat den på Paradiset som ligger på Mäster Samuelsgatan i Stockholm.

img_4767

När jag var inne i stan i veckan sprang jag förbi ett sådant otroligt vackert träd (på Danderydsgatan) som jag helt enkelt var tvungen att ta en bild på.
Håll med om att det är vackert.

img_4742

Hoppas ni får en bra vecka.

Må bäst//Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *