Dagens inlägg handlar om kor och müsli.

I morse hade jag lite svårt att bestämma mig för om jag skulle åka till gymmet eller gå ut och gå en lång powerwalk. Vädret var ju ändå rätt ok och det såg t.o.m ut som om solen skulle kunna titta fram, så det blev en riktigt lång ock skön promenad. Jag går runt i ett område där det är en gård med mycket djur i hagarna och jag brukar säga till mig själv att jag inte ska stanna och klappa eller prata med hästarna, korna, getterna eller någon av gårdens katter. Tror aldrig jag har lyckats med det. Helt omöjligt för någon som fullkomligt älskar alla djur så mycket som jag gör att inte stanna och snacka med dem 🙂

img_4655

Den här sötnosen lyckades jag fånga på bild idag. Oftast går korna mitt i en stor hage och är då alldeles för långt bort för att fota men idag höll de sig vid kanten så jag fick äntligen en bild på en fjolårskalv. Det finns en anledning till att jag inte äter dessa.

Mitt mobilbatteri la av när jag var ca 6-7 minuter hemifrån så jag fick ingen exakt tid eller mått på hur långt jag hade gått men det blev ungefär 11 km på tiden 1 timme och 35 minuter och jag lyckades bränna ca 485 kcal (allt enligt Runkeeper).

Nöjd och hungrig fick det bli en stor frukost efter det att jag kom hem. Idag testade jag en underbart god müsli från mymuesli.
Jag har sprungit förbi deras butik i Täby Centrum (finns även en butik på Mäster Samuelsgatan i Sthlm) ett antal gånger och tänkt att jag skulle prova deras müsli men det har aldrig blivit av. Men jag hade turen att bli kontaktad av företaget som undrade om jag ville prova deras produkter och självklart lägga upp bilder här på bloggen och Instagram.

Jag kan lova er att det inte var lätt att välja 3 rör utav deras stora utbud av både granola och müsli. Det finns något för allas smaker och önskemål.

img_4677

Efter mycket velande blev det till slut dessa 3 smaker. Det jag gillar med deras produkter är att innehållet är ekologiskt, inget tillsatt socker eller färg- och smakämnen. Det bästa av allt: det smakar supergott!!

img_4684

Det här är Paleo coconut crunchy, en spannmålsfri müsli med bl. nötter, frukt och kokoschips.

Om ni klickar på länken nedan ser ni hur ni kan få ett gratis smakprov.

http://www.mymuesli.se/kroppochkost-blog

Må bäst//Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *