Min helg.

Hoppas ni har haft en lika skön helg som jag har haft. Fantastiskt väder här i Stockholmsområdet och det känns inte att vi har gått in i oktober månad.

Imorse började jag min morgon med en powerwalk på 10,5 kilometer och den rundan tog mig ganska exakt 1,5 timme. Det var bara 8-9 grader varmt när jag gick ut och lite kyligt men jag blir snabbt varm och svettig när jag går raskt. Så länge det är plusgrader kommer jag fortsätta med mina morgonpromenader men när det blir kallare brukar jag välja att åka till gymet och köra rodd eller crosstrainern som konditionsträning istället.

När jag kom hem gjorde jag mig en riktigt god frozen smoothie på 2 dl frysta blåbär, 1/2 avokado, 2 msk carob eller kakao, 1 liten fryst banan, 1 msk spirulina och en liten skvätt havremjölk. Jag har i mjölken mest för att det går lite lättare att mixa då.

img_4462

Den blev precis så god som den ser ut 😉

Jag vet inte om ni visste att det var den vegetariska världsdagen igår(1/10). Jag tycker att det är något som jag verkligen borde ha koll på, men det hade jag inte. Såg det på Instagram. Det är lite svårt att hålla koll på alla temadagar, tycker jag.
Hur som helst så äter jag ju mest vegetariskt, som ni säkert har märkt. Men jag är varken vegetarian eller vegan. Jag har bara valt att inte äta någon form av kött från gris, nöt, lamm, vilt eller fågel. Men äter fisk och skaldjur ibland.

Min middag blev iallafall en hyllning till denna dag. En tallrik full med råa grönsaker, surkål, avokado, kikärtor och en färdig mix (från Paulun) men olika rissorter, mungbönor och mathavre.

img_4454

Mycket mat är det men jag blir så fort hungrig igen om jag inte äter en ordentlig måltid. Dessutom hade jag tillbringat nästan hela dagen med trädgårdsarbete och då blir jag alltid hungrig.

Jag önskar er en riktigt bra start på nästa vecka och glöm inte bort att lyfta blicken och titta upp på alla vackra färger som naturen bjuder på just nu.

Må bäst//Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *