Håll dig frisk i höst

Just nu tycker jag många klagar på att de är förkylda och då gäller det för oss som är friska att hålla förkylningsviruset ifrån sig så gott det nu går. Jag gör mitt allra bästa för att inte bli sjuk och mina bästa tips är att vara ute i friska luften så mycket som möjligt, försöka stressa mindre och framförallt äta så mycket frukt och grönt som det bara går. Vitaminboosta kroppen helt enkelt.

img_4241

Mina morgonpromenader ger mig massor av energi och jag tror och hoppas jag håller förkylningar borta genom att vara ute så mycket som jag är. Jag är ju nästan aldrig sjuk så något rätt får jag hoppas att jag gör 😉

Att juica är ett utmärkt sätt att få i sig mycket vitaminer från frukt och grönsaker och jag juicar massor nu på hösten. Mina goda äpplen måste jag ju ta hand om och häromdagen tror jag att jag gjorde den absolut godaste juicen som jag någonsin har gjort. Helt underbart fräsch och med en supergod smak.
Jag började med att juica 2 st rödbetor, 2 st äpplen och 1/2 citron i juicepressen. Juicen som jag fick hällde jag över i blendern/mixern och hällde i ca 2 dl frysta hallon och ca 1 cm färsk ingefära. Sedan körde jag allt i ca 1 minut.

img_4271img_4280

Vacker och full av nyttigheter.

Må bäst//Yvonne

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *