Välkommen september.

Hade ni samma känsla som jag idag ? Vart tog augusti vägen? Redan september och den första “riktiga” höstmånaden är här.
Hoppas det kommer bli en härlig och fin månad för jag måste erkänna att jag inte riktigt är redo för hösten ännu. Jag är verkligen en sommarmänniska och älskar sol och värme. Men om jag ska nämna något positivt med hösten så fullkomligt älskar jag alla naturens skiftningar och dess färgnyanser. Sedan är det ju lite mysigt att få tända mycket levande ljus och dra på sig en tjock stickad tröja och krypa upp i soffan, utan dåligt samvete. Och förstås alla äpplen på mitt äppelträd som jag kommer kunna göra massa gott av. DET gillar jag verkligen.

Idag startade jag min dag med en promenad (är ni förvånade ;))  och när jag kom hem boostade jag kroppen med massor av nyttigheter.
Jag började med att juica (använde min råsaftcentrifug) 1/2 fänkål, 2 selleristjälkar, en gurkbit på ca 5 cm, 1/2 citron och ett grönt äpple.
Juicen jag fick hällde jag över i blendern (mixern) och hade där i en handfull med bladspenat, ungefär lika mycket myntablad, 1 avokado (den var dålig och jag kunde inte använda hela men 3/4 gick att ha i) och matcha pulver. Sedan körde jag ihop allt till det blev en slät och krämig smoothie.

IMG_3926

Underbar smak.

Må bäst//Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *