Härlig start på dagen.

Idag började jag min morgon med en powerwalk på drygt 11 km.
Jag har äntligen börja tycka det är kul att gå långt. I flera år har jag knatat runt sjön där jag bor (6,3 km) utan någon större glädje. Jag går för att min kropp ändå mår bra av det och det är ett bra komplement till gymträning jag gör ca 3 dagar i veckan.
En morgon när min man gick med mig visade han en ny slinga som vi gick. Den var bara ca 1 km längre än den jag brukar gå men det var något nytt. Troligen var det just vad jag behövde för efter den dagen har jag ökat på mina promenader mer och mer. Och jag gillar det.
Dagens runda tog ca 1,5 timme men med ny natur att upptäcka och bra musik i lurarna flög tiden fram.

Jag äter aldrig innan mina promenader utan dricker bara kaffe så självklart är jag hungrig när jag kommer in.
Idag gjorde jag en fantastiskt god och krämig smoothie. Jag har helt fastnat för just den här godingen just nu. Skulle kunna göra den varje morgon så god tycker jag den är.
Vissa tycker säkert den smakar blä bara genom att läsa vad jag har i den men jag tycker ni ska prova innan ni bestämmer er.

Jag mixade (i blendern):

  • en handfull bladspenat
  • en handfull myntablad
  • 1/2 avocado
  • 1/2 liten frusen banan (mest för att få lite sötma)
  • 1 msk chlorella
  • 1 msk spirulina
  • 1/2 msk macapulver
  • 1 tsk matchapulver
  • en skvätt vatten/havremjölk (50/50) bara för att göra den lite lättare att mixa
  • jag har bara använt mig av ekologiska produkter (utom avokadon)

IMG_3697

Jag toppade med svenska hallon och pekannötter.

Hoppas ni gillar den.

Må bäst//Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *