Tropisk glass

Hej,
jag ska erkänna att inlägget är något färgad av min resa till varmare breddgrader, men vi behöver lika mycket tropisk inspiration och smaker på denna sida av halvklotet tycker jag.
Det fanns så mycket härliga frukter att tillgå att jag tog det som fanns, och gjorde till det jag var sugen på, det resulterade i denna “tropiska glass”. Ja, den är fri från socker, laktos och gluten, för den är bara gjord på det goda i naturen.

Jag mixade en banan med en mango till en fluffig smet och ställde i frysen ca 1h. Är den för hård när du tar ut den, låt den tina något. Sen toppade jag med det feta lagret av kokosmjölken och mynta. Bara äta och njuta, var ni än är.IMG_3515 IMG_3517

Ha det fint,
Gabriella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *