Vintriga sallader till helgens bjudningar

Det jag gillar med december är att det är fokus på att umgås och träffa vänner och familj. Jag bjöd över några vänner på mat och då gillar jag att ha stora sallader som tillbehör. Här är några enkla vintriga sallader som passar till det mesta du vill ha till, enkelt att göra till många.

IMG_3388 IMG_3389Den första skönheten består av vinteräpplen, grönkål, tranbär och valnötter.

IMG_3392 IMG_3393Här har jag bakat en butternutpumpa i ugnen 200 grader ca 35 min (i två halvor). Sista 10 min slängde jag in brysselkål så de blev lätt bakade med. Blanda och toppa med tranbär.

Båda salladerna har samma enkla dressing gjord på olivolja, dijonsenap, honung och en skvätt vitvinsvinäger. En hit varje gång.

Trevliga kvällar och middagar till er,
Gabriella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *