Wrap it

Hej!
Jag är ett stort fan av wraps – man kan få in så mycket gott och nyttigt på samma gång. Plus att det går jättefort att laga vilket är perfekt för lata dagar. Man kan nästan inte misslyckas med wraps.

Quinoa och halloumiwraps

Quinoa
Halloumi
Avokado
Vitkål/rödkål
Ruccola
Valfritt tortillabröd

Koka quinoan enligt instruktionerna på paketet och stek halloumin lätt. Skär kålen i strimlor. Ta ditt tortillabröd och börja med att fylla med ruccola och kål, sedan quinoa och fortsätt sedan med halloumi och avokado. Jag lyckas alltid fylla mina för mycket så att de knappt går att rulla, får se om ni lyckas bättre! Det är även jättegott att ha päron i. Om man vill kan man ringla lite olivolja över. Perfekt picknickmat och man inte har en trädgård att sitta i.
IMG_2882

Ha en strålande dag,
Gabriella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *