Krämjunkie

Jag älskar härliga kroppsprodukter och dessutom vill jag att de ska vara ekologiska eller åtminstone naturliga. Nu har jag hittat och provat ett märke som jag verkligen gillar. Det heter phenomé och det har 100 % naturligt och till viss del ekologiskt innehåll och självklart helt fria från skadliga kemikalier. Huden är vårt största organ och tar upp det som du smörjer på den. Hälsosam hud får du om du mår bra, dvs ger din kropp rätt näring inifrån , dricker mkt vatten,  inte stressar så mkt och smörjer in den med så “rena” produkter som möjligt. Det syns om du har hand om dig 🙂

Phenomé hittar du hos ecoliving.se till bra priser och de har dessutom fraktfritt inom Sverige. Det gillar jag 🙂

Krämjunkie

3 thoughts on “Krämjunkie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *