Hormonseminarium

Vilken fantastisk kvinna jag har mött i dag. Hon heter Marianne Arnström och hade ett seminarium om hormoner som jag hade anmält mig till. Det ångrar jag inte!! Vi fick under 6 timmar lyssna till hennes förklaring  varför så många kvinnor är sjuka och får olika former av cancer. Hon har i sin tur tagit del av Dr John Lee’s arbete om naturliga hormoner som han studerade under 25 år. Vi fick veta att  kvinnor blir sjuka av för mkt östrogen och för lite progesteron i kroppen. De flesta kvinnor har en för hög halt av östrogen och för låg halt av progesteron vilket leder till hormonell obalans. Varför skrivs det aldrig något om detta i media ? Bl.a därför att progesteron är naturligt och det som är naturligt går inte att patentera och då tjänar ingen pengar på det. Läkemedels industrin tjänar ju som bekant enorma pengar på div. läkemedel som gör att vi tyvärr mår sämre. Naturligt progesteron finns inte att få tag på i Sverige men ett företag från Irland säljer Progest på websidan www.wellwoman-europe.com. Tycker du att det låter intressant så gå in på Mariannes hemsida www.vitallyft.se och läs mer eller kolla om hon har en föreläsning som du kan anmäla dig till.

Må bäst // Yvonne

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *