Dags att juica

Vilken härlig september vi har. Jag får så mycket energi av vackra höstdagar och försöker vara ute så mycket som möjligt.

Om du har en juicepress(råsaftcentrifug) som kanske stått undanställd under sommaren så är det dags att plocka fram den nu. Hösten är den perfekta tiden för att juica. Så mycket härliga frukter och grönsaker som man kan göra juice på. I helgen var jag hos min bror som hade bjudit in till skördefest där vi fick smaka på flera olika juicer som pressades från deras egna äpplen, rödbetor och morötter.

IMG_5801I deras stora trädgård finns säker 6-7 stora och uppvuxna äppelträd som ger mycket frukt. Jag har ett stort äppelträd i min  trädgård men tyvärr får jag inga äpplen i år så jag tog tacksamt emot frukten som jag fick av min bror och hans familj.  IMG_5842Svägerskan odlar även rödbetor som jag också fick med mig hem.

IMG_5831Det här hade jag i min juice. Grönkål, morot, äpple, rödbeta och dessutom en halv citron.

IMG_5841Så fantastiskt gott och fullt av vitaminer, ett bra sätt att hålla sig frisk i höst. Jag har aldrig ångrat att jag köpte min juicepress.

Må bäst//Yvonne

One thought on “Dags att juica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *