Äntligen klar.

När jag bestämde mig för att jag ville ta en fördjupningskurs för kostrådgivare hade jag egentligen ingen aning om hur mycket tid det skulle ta eller hur svårt det skulle vara. Jag bara visste att jag ville lära mig mer och just idrottsnutrition och sockerberoende kändes helt rätt.

Med facit i hand var det nog tur att jag inte visste hur pass mycket tid jag skulle behöva lägga ner på att läsa. Idrottsnutrition tyckte jag var ganska svårt så där fick jag läsa och läsa om ibland. Kursen om sockerberoende däremot var mer logisk och lättare att tänka, att så här är det nog.

Jag känner att jag har lärt mig massor och vet att jag kommer ha användning av mina nyvunna kunskaper när mina kunder behöver hjälp med just dessa ämnen.

När jag öppnade brevet med diplomet i dag insåg jag att det var värt alla timmar av pluggande. Lite stolt är jag allt.

IMG_5652Må bäst//Yvonne

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *