Lördagsgodis

Visst är det väl dags för lite lördagsgodis? Känns som det var länge sedan ni fick något recept från mig.

Visserligen är det här bara en variant av alla chokladbollar som jag har lagt upp tidigare men jag tycker dem är så goda, lätta att göra och uppskattas av stora och små,  så det får bli dem i dag också. Ska försöka hitta på något nytt till nästa gång.

IMG_5391Blanda olika naturella nötter (gärna ekologiska), några stora kärnfria dadlar, lite fiberhavregryn, kakao eller carob och en skvätt espresso eller starkt kaffe. I med allt i en matberedare och kör till en jämn smet. Gör bollar i önskad storlek och rulla dem i kokosflingor eller hackade nötter. Ställ kallt. Sedan är det bara att njuta ett lite nyttigare lördagsgodis 🙂

Ha en skön helg.

Må bäst//Yvonne

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *