Ny kurs.

Innan midsommar lämnade jag in mina arbetsuppgifter för den kurs som jag läste och som handlade om idrottsnutrition, dvs vad och hur man ska äta när man tränar(väldigt förenklat). Jag har inte fått uppgifterna rättade ännu men jag hoppas verkligen jag klarade dem. Samtidigt som jag skickade in dem fick jag nya arbetsuppgifter till den andra kursen jag ska läsa. Den handlar om sockerberoende och den kursen har jag  sett fram emot att läsa väldigt mycket,  tycker det verkar otroligt intressant och ett stort problem för många, att vara sockerberoende. Jag har snabbt skummat igenom mina uppgifter och jag ska bl.a göra en utställning på en förskola, skola eller bibliotek. Superkul 🙂 Jag vet i alla fall vad jag ska göra i sommar.

IMG_5016

IMG_5008

Mitt snacks när jag pluggar. Underbart goda och vackra svenska ekologiska jordgubbar. Väldigt trist att de konventionellt odlade “gubbarna” besprutas så fruktansvärt mycket(hela 7-8 ggr) så man “måste” i stort sett köpa KRAV-märkta för att inte få i sig en cocktail av gifter. På länken under kan den som är intresserad läsa mer om vår besprutade mat.

http://www.naturskyddsforeningen.se

Må bäst//Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *